Rendszerüzenet
2019. március 25.

Megjelent az Igazság és Élet 2019/2 száma

Megjelent az Igazság és Élet 2019/2 száma, amely április-május-június hónapokra (Böjt 5. vasárnapjától a Szentháromságot követő 2. vasárnapig) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz, ifjúsági bibliaórához, gyermek-istentiszteletekhez (ez utóbbinál online formátumban bővebben is).

A kitekintés rovatban „Mi történik a liturgikus térben?” címmel olvashatunk megfontolásokat a teológia és az építészet szempontjainak közös érvényesítéséhez az istentiszteleti tér alakítása érdekében   Fazakas Sándor tollából, a könyvajánlóban pedig Elisabeth Lukas: Mondj búcsút a kiégésnek; Pintér Judit Nóra: A krónikus betegségek lélektana valamint Vörös Éva: Otthon-próbálgatások    című kötetekről találhatunk recenziókat.

Megrendelhető folyamatosan nyomatatott és online változatban (a korábbi számok is) a Tiszántúli Református Lelkésztovábbképző Intézet címén és honlapján (4026 Debrecen, Kálvin tér 16 – www.lelkesztovabbkepzo.hu), a tovabbk@drk.hu e-mail címen. Az aktuális szám megvásárolható továbbá a Kálvin Kiadónál valamint a Debreceni „Karakter 1517” Református Könyvesboltban.