Rendszerüzenet
2017. december 13.

Világimanapi Előkészítő Konferencia

A 2018. évi Világimanapon, a suriname-i asszonyok, a teremtett világ iránti felelősségünkre, a környezetvédelem fontosságára hívják fel a figyelmünket, a Teremetés könyvének 1-31. igeversei alapján. Liturgiánk címe is ez: „Mindaz, amit Isten alkotott, nagyon jó!”

Örömmel jelentjük, hogy a 2018. évi Világimanapra való felkészülést segítő anyagok már letölthetőek új weboldalunkról, amely az alábbi linken érhető el:

https://vilagimanap.hu/

Fogadja szeretettel az elkészített segédleteket, és a letöltést követően forgassa haszonnal. Érdemes már most elkezdeni az anyagok átolvasását, a receptek kipróbálását, az énekek megtanulását. Az előttünk álló hideg, csendes, téli esték kiválóan alkalmasak arra, hogy egy annyira csodálatos, messzi országba kalandozzunk, mint Suriname. Mivel az oldalt folyamatosan töltjük fel tartalommal, ezért érdemes időről időre rápillantani.

Megnyitottuk a regisztrációt a Világimanapi Előkészítő Konferenciánkra, amelyet 2018. január 27. szombaton, 10.00-15.00 között fogunk megrendezni a MEÖT Székházban. Szeretettel várjuk Önt, és gyülekezetének érdeklődő tagjait. Kérjük, ossza meg az információt minél többekkel. Új weboldalunknak köszönhetően, a regisztrációt néhány kattintással, közvetlenül a weboldalunkról tehetik meg:

https://vilagimanap.hu/esemenyek/registration/edit?event_id=1

Ne feledkezzen meg róla, hogy a ’Regisztráció’ gombra kattintást követően a rendszerünk egy automatikus megerősítő linket fog küldeni a regisztrált e-mail címre. Csak akkor fogjuk véglegesnek tekinteni a jelentkezését, ha a kapott linkre jóváhagyólag rákattint!

Az Előkészítő részletes programjáról később adunk pontos tájékoztatást!

Ha eddig még nem tetted, akkor csatlakozzon Facebook-oldalunkhoz és hívja meg ismerőseit, gyülekezeti testvéreit is, hogy mihamarább értesüljenek a legfrissebb hírekről, aktualitásokról:

https://www.facebook.com/vilagimanap/

Bármilyen kérdésével, észrevételével, forduljon hozzánk bizalommal, írjon nekünk az info@vilagimanap.hu címre.