Rendszerüzenet
2017. október 10.

Október végéig lehet jelentkezni a Nyilas Misi Ösztöndíjra

A tehetség kincs! mottóval hirdette meg Nyilas Misi Ösztöndíj Programját a Magyar Református Szeretetszolgálat.

A tehetséges, de nehéz körülmények között élő diákokat támogatja a program, melynek fővédnökségét Gergely István kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, a Budapesti Honvéd Sportegyesület ügyvezető elnöke vállalta, aki harmadik éve önkéntese a szervezetnek, mint a pályázat bíráló bizottságának tagja. A Református Szeretetszolgálat a 2017/2018-as tanévben ötven tehetséges fiatalt támogat, akik havi 10.000 forintos ösztöndíjban (egy tanévben összesen 100.000 forintban) részesülnek.

alt

A teljes méret megtekintéséhez kattintson jobb klikkel a képre, majd a kép megnyitása új lapon parancsra!

A Nyilas Misi Ösztöndíjra elektronikus úton jelentkezhetnek a tehetséges, de szociálisan hátrányos helyzetű 5-12. osztályos (magyar nyelvű oktatási intézményben, nappali tagozaton tanuló) diákok a Kárpát-medence területéről. Művészeti ágban (zene-, képző-, táncművészet, 1), sportban vagy természettudományban, bölcsészettudományban (magyar nyelv és irodalom, matematika, fizika) vagy informatikában kiemelkedően tehetséges fiatalokat keres a Református Szeretetszolgálat, hogy az ösztöndíjjal segítse a nehéz körülmények között élő fiatalok tehetségének kibontakoztatását. A program célja az, hogy az ösztöndíj összegét fejlesztésre, egyesületi tagdíjra, eszköz kölcsönzésére, eszköz vásárlására, különórára, verseny, fellépés nevezési díjára vagy ezekhez utazásra költhessék a fiatalok, akiknek a családja ezt a plusz költséget már nem tudja vállalni.

Az ösztöndíjra október 31-ig a Református Szeretetszolgálat jobbadni.hu honlapjának aloldalán a legyenfolytatas.jobbadni.hu oldalon lehet jelentkezni. A bíráló bizottság tagjai november végéig döntenek a nyertes ösztöndíjasokról.

További információ és jelentkezés: legyenfolytatas.jobbadni.hu honlapon.

Gergely István kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, a Budapesti Honvéd Sportegyesület ügyvezető elnöke, a Nyilas Misi Ösztöndíj fővédnöke bátorít mindenkit jelentkezésre, támogatásra. A vele készült videót IDE kattintva tudják megtekinteni.