Rendszerüzenet
2017. március 20.

Bibliaismereti verseny 2017 / "A Biblia és a reformáció" tablókiállítás

A Magyar Bibliatársulat meghirdette idei első online bibliaismereti versenyét középiskolások, főiskolások és egyetemisták részére. A mostani játék során – a reformáció emlékéve alkalmából – reformátorok írásai alapján kell majd bibliai részeket megtalálniuk a résztvevőknek. 
 
Részletek és jelentkezés: www.bibliatarsulat.hu/jatek
 
Mivel a jelentkezési határidő 2017. március 26. (vasárnap) éjfélkor lejár, nagyon megköszönjük, hogyha lehetőségeikhez mérten adják tovább ezt a hírt, hogy országhatáron innen és túl minél több fiatal értesüljön a részvételi lehetőségről. A híradás már olvasható, megosztható a közösségi hálón is például a Bibliajárat Facebook-oldalon.
 
A Biblia és a reformáció - vándorkiállítás
 
Az MBTA 2017-ben is elkészített egy mobil tablósorozatot A Biblia és a reformáció címmel. A tizenkét tablóból álló, legfeljebb két hétre kölcsönözhető vándorkiállítás a reformáció és a Biblia kapcsolatát mutatja be. Fontos, hogy a kulturális ismeretanyag mellett hitéleti kérdésekre is felhívja a figyelmet, így gyülekezeti alkalmak, előadássorozatok vagy evangélizációk hasznos kiegészítője lehet, és nem utolsósorban művelődési központokban, kultúrházakban is bemutatható.
 
További információ kérhető az info@bibliatarsulat.hu e-mail címen, vagy +36 (1) 209-3033-as telefonszámon.
 
 alt