Rendszerüzenet
2015. július 03.

Önkéntesek jelentkezését várják a Csillagpontra

Több feladatra is önkéntesek jelentkezését várják az idei Csillagpontra, amelyet Tatán rendeznek meg július 21 és 25 között.

Rendezői feladatra önkénteseket keresünk!!

Szeretettel várjuk mindazok jelentkezését, akik szívesen látnak el rendezői szolgálatot a Csillagponton. Rendezői feladatok: helyszínek berendezése, felügyelete, résztvevők irányítása, résztvevők útbaigazítása, vendégek kísérése, rendrakás és takarításban való segítség, regisztráció, program sátrak építése, bejáratok felügyelete stb.

Jelentkezési határidő: 2015. július 7. (kedd) éjfél

Bővebb információ és jelentkezés a következő linken:  docs.google.com

 

Infós pultos feladatra önkénteseket keresünk!!

Az Információs sátorban szolgáló önkéntesek feladatai: a résztvevők helyszíni tájékoztatása, programok és az esetlegesen felmerülő programváltozások ismertetése, hirdetések, a kísérőprogramokra történő jelentkezések kezelése.

Jelentkezési határidő: 2015. július 7. (kedd) éjfél

Bővebb információ és jelentkezés a következő linken: docs.google.com

 

Étkeztetést bonyolító feladatokra önkénteseket keresünk!!

Szeretettel várjuk mindazok jelentkezését, akik szívesen segítenének az étkeztetés körüli feladatokban a Csillagpont ideje alatt. Az alábbi területeken várunk segítőket: étkeztetési helyszínek berendezése, felügyelete, étkezés alatt a résztvevők irányítása, útbaigazítása, vendégek kísérése, rendrakás és takarítás segítége, az étkeztetésre érkezők beengedése turnusokra bontva, étkezési jogosultság ellenőrzése.

Jelentkezési határidő: 2015. július 7. (kedd) éjfél

Bővebb információ és jelentkezés a következő linken: docs.google.com

TOVÁBBI RÉSZLETEK: www.facebook.com