Rendszerüzenet
2015. július 02.

A tehetség kincs!

A Magyar Református Szeretetszolgálat 2015/2016 tanévben újragondolva, átszervezve, kibővítve, nyílt pályázati rendszerben, és független szakmai zsűriztetés segítségével indítja el Nyilas Misi Ösztöndíj Programját!

A Nyilas Misi Ösztöndíj Program keretében rendszeres anyagi támogatást biztosítunk  magyarországi, kárpátaljai, erdélyi, felvidéki és délvidéki oktatási intézményekben tanuló olyan kiemelkedően tehetséges magyar tanulók számára, akik szerény anyagi lehetőségekkel rendelkeznek. Pályázni az erre a célra kialakított internetes oldalon keresztül  ( http://legyenfolytatas.jobbadni.hu/ ) lehet majd. A pályázat feltételeiről hamarosan küldünk értesítést, és a Szeretetszolgálat honlapján (www.jobbadni.hu) is lehet tájékozódni 2015. augusztus 1. után.

A pályázni magyar és határon túli magyar nyelvű oktatásban résztvevő, valamely hagyományos művészeti ágban, sportban vagy tudományokban kiemelkedően tehetséges 5–12. évfolyamon tanuló, szociálisan hátrányos helyzetű diák tud. A pályázatot vagy a gyermek, vagy törvényes képviselője adhatja be, ösztöndíj-támogatás céljából.

Célunk, hogy lehetőséget teremtsünk ezzel az ifjúság számára arra, hogy tehetségüket kibontakoztassák, és céljaikat elérhessék.

Lehet a pályázó sportoló vagy művész, kiváló matekos vagy leendő vegyész – a tehetséget fogjuk értékelni és támogatni!

A program hivatalos indulása: 2015. szeptember 15.

A pályázatok leadásának várható határideje:2015. október 15.

Részleteket hamarosan a Szeretetszolgálat honlapján és Facebook oldalán teszünk közzé.

Célunk természetesen az, hogy a programot népszerűsítsük, adományozóink és támogatóink figyelmét felhívjuk a sok tehetséges, ám rászoruló diák felkarolásának lehetőségére. A támogatások összegének növekedésével, növelni tudjuk mi is a programra fordítható keretet! Hisszük, hogy a tehetség, a jövő generációjának támogatása mindannyiunk érdeke!

MRSZ