Rendszerüzenet
2014. április 30.

Szeretethíd 2014-ben is

Tavaly több mint 16 000 résztvevője volt a Magyar Református Szeretetszolgálat évente megrendezésre kerülő Szeretethíd Kárpát-medencei református önkéntes napok programjának, amelyet idén is megszerveznek a cívisvárosban.

A rendezvénynek ebben az évben, Debrecenben a Klinika területe ad otthont, ahová a tervek szerint nosztalgia villamossal juthatnak ki az érdeklődők, akiket süteménnyel kínálnak majd meg a villamoson az önkéntesek.

A korábbi évekhez hasonlóan várják azoknak a felajánlását, akik örömmel segítenének az önkéntes programban úgy, hogy süteményt készítenek! Az édességeket idén is a Füvészkert utca 4. szám alá vihetik május 17-én reggel 7:30 és 8:30 között. A süteményeket a Klinika területén a program résztvevői, a Pallagi úti idősek Otthona lakói között osztják szét, de remélhetőleg jut a határmenti gyülekezetekbe is.

A Szeretethíd önkéntesei megszépítik majd a Honvédtemetőben található sírokat, műsort adnak az Időseknek és különböző programokkal várják majd az érdeklődőket a debreceni Klinika területén.

Már csaknem 13 000 résztvevő regisztrált a programra, amelyre még május 10-ig jelentkezhetnek a www.szeretethid.hu oldalon, ahol megtekinthetik a már regisztrált megvalósítandó projekteket is.

A program idei fővédnökei: Prof. Dr. Bagdy Emőke, pszichológus, valamint Zán Fábián Sándor kárpátaljai református püspök.

Építsünk együtt szeretetből hidat 2014-ben is!

További információ kérhető:

Balogh Barnabás

lelkész-igazgató

Magyar Református Szeretetszolgálat

balogh.barnabas@jobbadni.hu

+3630/418-41-00