Rendszerüzenet
2013. szeptember 02.

Tájékoztató a hittanoktatási létszámjelentésről

Szeptember 30-ig szükséges beküldeni az önkormányzati óvodákban, állami és magánintézményekben folyó fakultatív, valamint az egyházi intézményekben folyó kötelező hittanoktatás létszámadatait. 

A 2012. esztendőhöz hasonlóan idén sem készül el a hittancsoportok létszámjelentő adatlapja nyomtatott formában. Az egyházközségek a www.refrmatus.hu oldalról tölthetik le Word és PDF formátumban az adatlapot. A Zsinati Oktatásügyi Iroda munkatársai kérik az egyházközségeket, hogy a létszámok és csoportok egyházmegyei összesítését – a Word és PDF formátumban letölthető adatlapokon – 2013. szeptember 30-ig (vagy az egyházmegyék ill. az egyházkerületek által meghatározott korábbi időpontig) juttassák el az illetékes esperesi hivatal címére.

Az állami általános iskolák 2-4. és 6-8., a nem állami általános iskolák 1-8. évfolyamos csoportjai mellett minden középiskolai, óvodai, valamint gyülekezeti hittancsoportról is ki kell tölteni az adatlapot. Tehát az egyházi köznevelési intézmények hittancsoportjait is egységesen az egyházmegyei adatok között kell szerepeltetni. A református köznevelési intézmények hittancsoportjait az iskola hosszúpecsétjével, körbélyegzőjével és az igazgató (óvodavezető) aláírásával hitelesített adatlapokon lehet bejelenteni az esperesi hivatalok számára.

Bővebb információ: http://reformatus.hu