Rendszerüzenet
2022. január 19.

Ökumenikus adománygyűjtés

Az idei ökumenikus imahét adományait Debrecenben a helyi mentőállomásnak ajánlják fel.

A debreceni egyházi vezetők közös döntése alapján az idei imahét során összegyűlt adományokat az Országos Mentőszolgálat debreceni mentőállomás dolgozói kapják. Az imádkozó hívek ezzel is szeretnék kifejezni elismerésüket és hálájukat az egész város lakossága részéről, hogy a mentősök a járvány idején készséges munkájukkal, önfeláldozó módon segítették és segítik a betegeket.

Az egyházvezetők eredeti terve szerint ezzel az adománnyal a mentősök munkakörülményeit kívánták segíteni, az állomás dolgozói azonban ezt a segítőkészséget mintegy továbblendítve a pénzt a betegek ellátásának javítására fordítják. Így az adományból egy hordozható ultrahang készüléket fognak vásárolni. Vidéken ez lesz az első mentőállomás, ahol a rohamkocsi ilyen korszerű eszközzel lesz felszerelve. A megvásárolandó orvosi eszköz összesen kétmillió forintba kerül. Bízunk abban, hogy az imahét végére ez az összeg teljes egészében összegyűlik.

A mellékelt ábrán jól követhető lesz, hogy napról-napra hol tart a gyűjtés. Lehetőség van az istentiszteleteken kívül is hozzájárulni a nemes cél eléréséhez az alábbi számlaszámon: 11738008-20011428 (OTP Bank)

Fontos, hogy a közleményben legyen feltüntetve: Ökumenikus imahét adománya


Ezzel az adománnyal is kifejezhetjük összetartozásunkat. Minden adományozó életére Isten gazdag áldását kérjük!