Rendszerüzenet
2019. április 19.

Húsvéti adományosztás a debreceni rászorulóknak

A Magyar Református Szeretetszolgálat legfőbb célkitűzésének tekinti a rászorulók segítését. A húsvét ünnepéhez közeledve ismét adományosztásokat szervezett az Alapítvány, segítve a Hajdú-Bihar megyében élő rászoruló családokat, időseket és betegeket.

Március végén Debrecenben kezdődtek az adományosztások, a nagyhéten, a program zárásaként pedig ismét a cívisvárosban segített a Szeretetszolgálat. A Péterfia utcán található Reménysugár Hajléktalanok Nappali Melegedőjének udvarán 90 nélkülöző családot és időst támogatott tartós élelmiszercsomaggal a szervezet, valamint szendvicsekkel, teával is megvendégelték a rászorulókat április 17-én, szerdán reggel. 

Az egyenként mintegy 4000 forint értékű csomagok (melyekben olaj, tészta, liszt, lekvár, csokoládé is megtalálható) kiosztásában segített dr. Fekete Károly püspök-lelkipásztor (Tiszántúli Református Egyházkerület), Oláh István kuratóriumi elnök (Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány) és Iszlai Gergely operatív vezető (Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány).



Fotók: Barcza János

A galéria ITT érhető el.