Programajánló
Virágvasárnap a Helyőrségi Zenekar szolgálatával
ápr 09
2017
A hagyományokhoz híven Debrecen városa idén is több helyszínből álló ünnepi körmenettel idézi fel Jézus diadalmas bevonulását Jeruzsálembe. A rendezvény záró állomása a Debreceni Református Nagytemplom, ahol a Helyőrségi Zenekar szolgálatának lehetünk részesei az istentiszteleti alkalmon.
Húsvéti családi délelőtt
ápr 08
2017
Húsvéti családi délelőtt a Debreceni Református Kollégium Múzeumában.
Kistérségi találkozó április 8-án
ápr 08
2017
A Hirdesd az Igét! - Reformátori Alapok elnevezésű programsorozat Kistérségi találkozójának programja:
Egyháztáji vásár április 8-án
ápr 08
2017
A Magyar Református Szeretetszolgálat április 8-án Egyháztáji vásárt rendez.
A református Debrecen - képeslap-kiállítás
ápr 07
2017
A Reformáció 500., a Magyar Református Egyház megalakulásának 450. évfordulója alkalmából a Debrecen-Széchenyi kerti Református Egyházközség Missziói Bizottsága szeretettel meghívja Önt és kedves családját Dr. Nagy Attila orvos, közíró gyűjteményéből összeállított "A református Debrecen" című képeslap-kiállítás megnyitójára a Kálmáncsehi Galériába. 
Hitvallás és szabadság - Kárpát-medencei rajzpályázat kiállítása Debrecenben
ápr 06
2017
Ó-IÓ-CIÓ-ÁCIÓ-FORMÁCIÓ-REFORMÁCIÓ Hitvallás és szabadság - Kárpát-medencei rajzpályázat kiállítása Április 6-án, csütörtökön 11.30-tól a Debreceni Református Kollégium Múzeumpedagógiai termében kiállítás nyílik a Reformáció 500. évfordulója alkalmából.
Scientia ac Educatio Konferencia a DRHE-n
ápr 05
2017
A Debreceni Református Hittudományi Egyetem Tudományos és Művészeti Bizottsága a Scientia ac Educatio című intézményi tudományos konferenciasorozat részeként szimpóziumot rendez 2017. április 5-én, 9.00 órától.
Betegek és családtagjaik lelkigondozása a gyülekezetben - missziói lelkésztovábbképzés
ápr 03
2017
BETEGEK ÉS CSALÁDJAIK LELKIGONDOZÁSA A GYÜLEKEZETBEN Lelkipásztor továbbképzés Előadók: ·         kórházlelkészek ·         Dr. Móré Csaba pszichiáter ·         Kovács Károly szakpszichológus Gyülekezeti beteglátogató csoport munkájának ismertetése, mint jó gyakorlat ·         Hajdúböszörmény – Kálvin téri gyülekezet
Generációk közti találkozó Békésben
ápr 02
2017
Generációk közti találkozó lesz Békésben április 2-án. 
II. Cigánymissziós lelkész találkozó
márc 30
2017
Nagy szeretettel és tisztelettel hívjuk a lelkipásztorokat 2017. március 30-án a II. Cigánymissziós lelkész találkozóra.