Programajánló
A Debreceni Református Kollégium Általános Iskolájának adventi istentisztelete
dec 03
2017
Szeretettel hívjuk adventi istentiszteletünkre!  Igét hirdet: dr. Fabiny Tamás, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke. Műsorral szolgálnak a Debreceni Református Kollégium Általános Iskolája diákjai.
Decemberi 3-i adventi programok Debrecenben
dec 03
2017
Decemberi 3-i adventi programok Debrecenben
Kárpát-medencei imanap december 3-án
dec 03
2017
Tizenkettedik alkalommal szervezik meg december első vasárnapján a Kárpát-medencei imanapot. A liturgiát idén a Tiszáninneni Református Nőszövetség állította össze.
Ünnepi és jótékonysági koncertek a Kistemplomban
dec 03
2017
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
70 esztendős az Ószőlői Református Gyülekezet
dec 03
2017
ÜNNEPI MEGEMLÉKEZÉSRE KÉSZÜLNEK A REFORMÁTUSOK Az 1947-ben alakult Ószőlői Református Gyülekezet idén 70 éves A reformátusok idén ünneplik az 500 éve elindult Reformációt, a 450 éve megalakult Magyar Református Egyházat. A tiszaföldvári reformátusok számára is tartogat egy kerek évfordulót az idei év. December 3-án, Advent első vasárnapján, a délelőtt 10. órai hálaadó istentiszteleten készülnek megemlékezni a gyülekezet 70 éves fennállásáról a tiszaföldvári reformátusok. 
Adventi családi délelőtt a Debreceni Református Kollégium Múzeumában
dec 02
2017
Adventi családi délelőtt a Debreceni Református Kollégium Múzeumában december 2-án.
Helyi nemzetiségi nap - Szemléletformáló foglalkozás - Szeretet-híd
dec 01
2017
Tisztelettel és nagy szeretettel meghívjuk Helyi nemzetiségi napunkra, mely magában foglalja a Szemléletformáló foglalkozást a Biblia tükrében, valamint a Szeretet-híd elnevezésű programunkat, azaz összefogást a faluközösségért.
"Jártam a jelenben, éltem a jövőben" - Arany200 kiállítás a Református Kollégium Múzeumában
dec 01
2017
"Jártam a jelenben, éltem a jövőben" címmel nyílt Arany János születésének 200. évfordulója alkalmából időszaki kiállítás a Debreceni Református Kollégium Múzeumában.
Szeretetdoboz - 2017
dec 01
2017
Az egyszerű, tetszetős, környezetbarát doboz segítségével a nehéz körülmények között élő, nélkülöző családok, betegek, gyermekek és idősek számára gyűjtünk tartós élelmiszert, tisztítószert.
A Virtuózok koncertjével indul a december a Nagytemplomban
dec 01
2017
A Magyar Virtuózok Kamarazenekar, kizárólag vonósokból álló együttes komolyzenei koncertjével indul az adventi időszak a Debreceni Református Nagytemplomban.