Programajánló
Jótékonysági koncert a Debrecen-Füredi úti templomban
júl 31
2011
Jótékonysági koncertet szervez a Debrecen-Füredi úti Református Egyházközség július 31-én, vasárnap 10 órától. Az ünnepi istentiszteleten a düsseldorfi koreai gyülekezet tagjai szolgálnak.
Nemzetközi ökumenikus szabadegyetem Nyíregyházán
júl 25
2011
Nemzetközi ökumenikus szabadegyetemet tartanak július 25. és 31. között Nyíregyházán a Luther Márton Kollégiumban.
Válóháló Nyári Tábor
júl 25
2011
Hetedik alkalommal szerveznek Válóháló Nyári Tábort - tájékoztatott Dobos Ágoston békésszentandrási református lelkész. Az öt napra azoknak a jelentkezését várják, akik elváltak.
Hálaadó istentisztelet Biharnagybajomon
júl 24
2011
Biharnagybajomon hálaadó istentiszteletet tartanak a templom felszentelésének 250. évfordulója alkalmából. Az ünnepi istentiszteleten Bölcskei Gusztáv püspök hirdet igét. Az alkalmon megemlékeznek a templom felújításának ötödik évfordulójáról, valamint a toronyóra és a harangok újravillamosításáról. A templomkertben kopjafát is állítanak. Az ünnepség július 24-én, vasárnap délután három órakor kezdődik.
A TTRE Sátor programjai a Csillagponton
júl 19
2011
VIPtivity (Activity Bölcskei Gusztávval) Helyszín: TTRE sátor Időpont: csütörtök, 17:00   Református Stand up Orosz Györggyel Helyszín: TTRE sátor Időpont: szerda, 22:00   Az imával csak nyerhetsz Írjatok imádságokat! Minden imádságért sorszámokat kaptok, amelyeket esténként nyereményre válthattok! Helyszín: TTRE sátor Időpont: szerda, csütörtök, péntek SORSOLÁS: 20.00. Áhítat után, vacsora előtt   Darlene Zschech és az ausztrál Hillsong 2011. november 18-án Debrecenben! Jegyek és akciók a TTRE SÁTORBAN Helyszín: TTRE sátor Időpont: kedd, szerda, csütörtök, péntek, szombat
Csillagpont
júl 19
2011
Csillagpont 2011. július 19-23. - Református Ifjúsági Találkozó, Tata. Csillagpont témája: „ÉRINTÉSEK”.
A különböző korosztályok találkozása
júl 11
2011
Több mint háromszázan vesznek részt évről-évre a debrecen-nagyerdei gyülekezet nyári táborában. Tizenhat éve szerveznek úgynevezett többgenerációs tábort, ahol lelkileg és testileg felfrissülnek illetve a különböző korosztályok közelebb kerülhetnek egymáshoz.
Hálaadó istentisztelet Hajdúszoboszlón
júl 10
2011
Bővítették a hajdúszoboszlói ANNA Idősek Otthonát. A bentlakásos intézményhez új épületszárnyat építettek, ezáltal tizenhárom férőhellyel és egy közös nappali helyiséggel bővült az otthon. A felújítási munkálatok százharminc millió forintba kerültek, amelyhez kölcsönt vett fel a gyülekezet.
Templomok és templomkertek Beregben
júl 03
2011
Templomok és templomkertek Beregben. Jäger Éva (ének, szoprán) és Tokodi Gábor (lant) műsora Tenálad talál nyugalomra a lelkem áriák és lantszólók a XVII. századból. Időpont: 2011. július 03. (vasárnap) 16:00 óra. Helyszín: Kisvarsányi Református Templom
Kézdi-Orbai, Kunsági, és Szatmári egyházmegyék találkozója
júl 03
2011
Az erdélyi, Kézdi-Orbai Református Egyházmegye területén lévő Dálnokon három egyházmegye - Kézdi-Orbai, Kunsági, és Szatmári - találkozót szervez a református egység jegyében július 3-án.