Programajánló
Kálvin téri esték Mezőberényben
márc 21
2012
A Mezőberényi Református Egyházközség egy új rendezvénysorozatot indít útjára Kálvin téri esték címmel.
Titus konferenciák 2012
márc 19
2012
A Titus Hitéleti Alapítvány ebben az esztendőben is megtartja a nyári gyermekhetekre (táborokra) felkészítő konferenciáit.
Bibliaiskola
márc 19
2012
A Tiszántúli Református Egyházkerület Nőszövetség Elnöksége szeretettel hívja és várja a résztvevőket az immár 18. alkalommal megrendezésre kerülő Bibliaiskolára.  A bibliaiskola márc. 19-én, hétfőn délután 4 órakor kezdődik. 
Alapok - Kapuk - Falak
márc 19
2012
Evangelizációs hetet szervez a debreceni és a hajdúvidéki egyházmegye. Március 19-étől 25-éig minden este Cseri Kálmán református lelkipásztor hirdet igét.
Emlékezés Csiszár Árpádra
márc 10
2012
Csiszár Árpád, református lelkipásztor, múzeumalapító születésének 100. születésnapja alkalmából jubileumi ünnepséget szervez a Gergelyiugornyai Református Egyházközség és a Beregi Múzeum.
Könyvtári szolgáltatásfejlesztés a Református Kollégiumban
márc 01
2012
Másfél éves szolgáltatásfejlesztési programsorozat zárul a Református Kollégium Nagykönyvtárában. A Társadalmi Megújulás Operatív Program támogatásával lezajlott projektben a könyvtár használatának fizikai lehetőségét, az olvasók információkeresési képességét és olvasási kedvét igyekeztek növelni.
Jubileumi matematika verseny
feb 25
2012
Huszadjára mérik össze tudásukat a diákok azon az országos matematika versenyen, amelyet a Debreceni Református Kollégium Gimnáziumában szerveznek.
Vespera a Debreceni Kistemplomban
feb 24
2012
2012. február 24-én pénteken 17 órakor nagyböjti énekes szertartás (Vespera) lesz a Debreceni Kistemplomban. Énekelnek a Debreceni Egyházzenészek.
Pszichológia Napja
feb 23
2012
A Tiszántúli Református Egyházkerületi Spirituális Napok keretében a Magyar Pszichológiai Társaság Kelet-magyarországi Tagozatával közösen rendezi meg a Pszichológia Napja regionális konferenciáját. A konferencia kapcsolódik a lelkipásztorok lelki egészségéről szóló múlt évi kérdőíves vizsgálatának eredményeihez.
A Vakmisszió író-olvasó találkozója
feb 18
2012
Szeretettel meghívjuk testvéreinket a MRE Vakmisszió Debrecen Mester utcai Közössége következő alkalmára, melyen Tóth-Máthé Miklós íróval találkozhatnak író-olvasó találkozó keretében.