Dicsőítő Iskola 2017 - meghívó
2017. augusztus 07. 12:00 - 30. 00:00
"csak az élő magasztalhat Téged"
Ézs 38,19
 
Szeretettel hívunk téged is a Sófár Református Dicsőítő Iskolába!  Idén nyáron (augusztus 7-10.) már 10. alkalommal gyűlhetünk össze, Isten dicséretére. A tábornak idén a Kecskeméti Református Egyházközség intézményei adnak helyet.
 
Egyhetes táborunkban olyan kurzusokon és műhelyfoglalkozásokon  vehetsz részt, ahol Isten dicsőítése áll a középpontban. Szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy tanulhass és fejleszthesd azokat a tálentumaidat, melyeket azért kaptál Istentől, hogy az Ő dicsőségére használd. A zenei kurzusokon kívül (ének, gitár, billentyű, ütős, improvizáció), gyakorlati (dicsőítésvezetés, hangtechnika) és egyéb kreatív műhelyek (tánc, dráma, irodalom, képzőművészet, digital-art, önismeret,) közül választhatsz. 
 
A művészeti fejlődésen túl nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy Isten dicsőítését ne csak vasárnaponként vagy szolgálatainkban éljük meg, hanem a mindennapi életünkben is tudjunk dicsőítő életformával jelen lenni. Ezért az idei Dicsőítő Iskolában az esti istentiszteleteken, a kiscsoportos beszélgetéseken és az egyéni csendességekben arra a kérdésre keressük majd együtt a választ, mit jelent, hogy Isten ÉLETRE HÍV bennünket. Milyen életre? Milyen lehet az az élet, mely valóban minden percével Istent dicsőíti? Hogyan lehet a mi mindennapi életünk is istentiszteletté?
 
Fontos számunkra, hogy a Sófár közösségéből a gyerekek se maradjanak ki, ezért számukra külön tábort hoztunk létre, ahol szakszerű, élményekben gazdag foglalkozásokon vehetnek részt, amíg a szüleik is élvezik a tábor lehetőségeit. 
 
lába való jelentkezés május 7-én indul a Sófár Portálon, hamarosan bővebb információkkal jelentkezünk!
 
Találkozzunk Kecskeméten a 10. Sófár Református Dicsőítő Iskolában! :)
Sófár Szervezőcsapat
 
________________________________________
 
KIEMELT INFÓK
 
Időpont: 2017. augusztus 7. hétfő 12.00 – augusztus 13. vasárnap 14.00 (teljes hét, 6 éjszaka).
Helyszín: Kecskeméti Református Kollégium Gimnáziuma (6000, Kecskemét Szabadság tér 7.)
Részvételi díj (amely tartalmazza a teljes ellátást is): 32.000 Ft
Jelentkezni az online jelentkezési lapon lehet: http://sofarregisztracio.hu/
A jelentkezés végső határideje 2017. június 30.
Részletek: sofarportal.hu
További kérdések esetén: