Programajánló
Felhívás - Reformációi kerékpáros teljesítménytúra
jún 19
2017
A Dunántúli Református Egyházkerület és a Pápai Református Egyházmegye támogatásával reformáció 500 éves évfordulójára kerékpáros lelkészi teljesítménytúrát szervezünk, melynek célja, hogy így fejezzük ki a reformáció, valamint a protestantizmus elterjedésében nagy szerepet vállaló peregrinus diákok iránti tiszteletünket. 
Világimanap 2017-ben
márc 03
2017
A Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa Női Bizottsága szervezésében 2017. március 3-án lesz a Világimanap, aminek a keretében a fülöp-szigeteki keresztyén testvéreket ismerhetjük meg és imádkozhatunk értük. A Világimanap anyaga letölthető a www.meot.hu honlapról a menüben a „női misszió”-ra kattintva. Kérjük, látogassanak el az Ökumenikus Világimanap Facebook-oldalára, ahol folyamatosan tesznek közzé hasznos információkat, képanyagokat:   https://www.facebook.com/vilagimanap/
Borum - Kárpát-medencei Református Szőlészek és Borászok Találkozója
márc 03
2017
  Idén is megszervezi a BORUM Kárpát-medencei református szőlészek és borászok fórumát a Magyar Református Szeretetszolgálat. Ezúttal a felvidéki borokat ismerhetik meg a résztvevők, az alkalomnak Vámosladány, Garamsalló és Léva ad otthont március 3-5. között.
Komádi Tanoda - megnyitó ünnepség
feb 27
2017
A Komádi Tanoda létrehozása és működtetése elnevezésű projekt nyitórendezvénye február 27-én lesz 17 órától. 
Károli Gáspár, a bibliafordító - pódiumjáték az Újfehértói Református Egyházközségben
feb 26
2017
Az Újfehértói Református Egyházközség szeretettel hívja                                         a  Reformáció 500. éves évfordulója tiszteletére rendezett                                                                            KÁROLI GÁSPÁR, a bibliafordító című pódiumjátékra.
A Tiszántúli Református Egyházkerület ünnepi közgyűlése és hálaadó istentiszteleti rend
feb 25
2017
Körlevél a Tiszántúli Református Egyházkerület lelkipásztoraihoz Kedves Lelkipásztor Testvéreim! Négyszázötven évvel ezelőtt, 1567. február 24-26 között tartották hitbeli őseink a Debreceni Zsinatot, és fogadták el a II. Helvét Hitvallást, amelytől számítjuk Tiszántúli Református Egyházkerületünk alapítását. Erre emlékezve, az egyházkerület elnöksége összehívta a Tiszántúli Református Egyházkerület ünnepi közgyűlését.
DRHE Felnőttképzési Központ továbbképzése
feb 25
2017
A Debreceni Református Hittudományi Egyetem Felnőttképzési Központja továbbképzést tart február 25-én.
X. Református Jótékonysági Bál
feb 24
2017
A X. Református Jótékonysági Bál február 24-én lesz 19 órától a Kölcsey Központ báltermében.
Házasság hete - a Debrecen-Nagyerdei Református Egyházközségben
feb 24
2017
Szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a Debrecen-Nagyerdei Református Egyházközség a Házasság heti programjaira!
Kép és Biblia - konferencia és workshop
feb 17
2017
2017. február 17. 10:00-16:00 DRHE épülete, Szenczi Molnár terem A Debreceni Református Hittudományi Egyetem szervezésében egy napos konferenciát szervez „Kép és Biblia” címmel. A konferencia a DRHE és a KOGARt közös kiállításának kísérőprogramja, amely kiállítás 2017. február 19-ig tekinthető meg a debreceni MODEMben.