Feltámadott!
ápr 14
2017
Húsvéti körlevél a Magyar Református Egyház minden gyülekezete és intézménye számára.
Hitvallás és szabadság - Kárpát-medencei rajzpályázat kiállítása Debrecenben
ápr 7
2017
Ó-IÓ-CIÓ-ÁCIÓ-FORMÁCIÓ-REFORMÁCIÓ Hitvallás és szabadság - a Kárpát-medencei rajzpályázat kiállítása nyílt meg április 6-án, csütörtökön a Debreceni Református Kollégium Múzeumpedagógiai termében a Reformáció 500. évfordulója alkalmából.
Legyél te is reformátor! – Avagy hogyan tehetjük érthetővé a reformáció igazságait a gyermekek számára?
ápr 6
2017
Lelkészekkel, hittanoktatókkal és katechétákkal telt meg április első szombatján a demecseri Elek kastély nagyterme. A Titus Hitéleti Alapítvány immár hagyományos nyári táborfelkészítő alkalmát tartotta ezen a napon. Az idei ötleckés anyag címe: Legyél te is reformátor!
Ünnepelnek a clevelandi reformátusok
márc 26
2017
A clevelandi reformátusok is megnyitották a reformáció emlékévét az Első Magyar Református Egyház templomában.
Hatalmas siker lett a Tamás-templom kórusának magyarországi turnéja
márc 21
2017
Rengetegen voltak kíváncsiak – a reformáció félévezredes jubileumához kapcsolódó emlékév keretében meghívott – lipcsei Tamás-templom fiúkórusának magyarországi turnéjára, amelyet négy nap alatt, négy helyszínen követhetett a nagyközönség. A rendezvénysorozat a Magyarország Kormánya által életre hívott Reformáció Emlékbizottság egyik kiemelt rendezvénye volt.  
Hetvenöt éve halt meg Árokháty Béla (1890-1942)
márc 20
2017
Gyürében ünnepi istentiszteleten emlékeztek 2017. március 19-én Árokháty Béla egyházzenészre, aki a falu szülötte volt. A templomban emléktáblát avattak a zeneszerző, karnagy és orgonaművész tiszteletére. Ezen az alkalmon hangzott el az alábbi emlékbeszéd. 
Bibliaismereti verseny 2017 / "A Biblia és a reformáció" tablókiállítás
márc 20
2017
A Magyar Bibliatársulat meghirdette idei első online bibliaismereti versenyét középiskolások, főiskolások és egyetemisták részére. A mostani játék során – a reformáció emlékéve alkalmából – reformátorok írásai alapján kell majd bibliai részeket megtalálniuk a résztvevőknek. 
Legyél Te is a Szeretethíd nagykövete! - hanganyaggal
márc 20
2017
Elindult a jelentkezés a Szeretethídra, most pedig azok segítségét kérjük, akik már voltak önkéntesek.
Több, mint egy szám! - 2017
márc 10
2017
Május 22-ig rendelkezhetünk arról, hogy adónk egy-egy százalékával a református egyház társadalmi szolgálatát támogassuk. 
Munkaszüneti nappá nyilvánították nagypénteket
márc 10
2017
Gesztusértékű döntés   A Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának Elnöksége sajtóközleményben reagált a nagypéntek munkaszüneti nappá nyilvánítására.