Közbeszerzési információk
Simeon Szociális szolgáltató Központ energetikai korszerűsítése
feb 14
2018
Befejeződött a Simeon Szociális szolgáltató Központ energetikai korszerűsítése! A 100,00 millió Ft összköltségvetésű beruházásban a nyírpazonyi Simeon Szociális szolgáltató Központ energetikai korszerűsítése valósult meg 100%-os támogatási intenzitású, vissza nem térítendő európai uniós támogatás mellett.
Nagyhalászi Református Egyházközség Idősek Otthona energetikai korszerűsítése
feb 14
2018
Megvalósult a Nagyhalászi Református Egyházközség Idősek Otthona energetikai korszerűsítése! A 30,00 millió Ft összköltségvetésű beruházásban a Nagyhalászi Református Egyházközség Idősek Otthona energetikai korszerűsítése valósult meg 100%-os támogatási intenzitású, vissza nem térítendő európai uniós támogatás mellett.
DRHE Egyetemi Kollégium - Maróthi György Kollégium energetikai korszerűsítése
feb 14
2018
Befejeződött a DRHE Egyetemi Kollégium - Maróthi György Kollégium energetikai korszerűsítése! A 90,00 millió Ft összköltségvetésű beruházásban a DRHE Egyetemi Kollégium - Maróthi György Kollégium energetikai korszerűsítése valósult meg 100%-os támogatási intenzitású, vissza nem térítendő európai uniós támogatás mellett.
Balmazújvárosi Református Általános Iskola és Óvoda (Óvoda épület) energetikai korszerűsítése
feb 14
2018
Elkészült a Balmazújvárosi Református Általános Iskola és Óvoda (Óvoda épület) energetikai korszerűsítése! A 40,00 millió Ft összköltségvetésű beruházásban a Balmazújvárosi Református Általános Iskola és Óvoda (Óvoda épület) energetikai korszerűsítése valósult meg 100%-os támogatási intenzitású, vissza nem térítendő európai uniós támogatás mellett.
Egyházak épületenergetikai fejlesztései megújuló energiaforrás hasznosításának lehetőségével című projekt
máj 3
2017
A Kbt. 115. § (7) bekezdése alapján Ajánlatkérő a KEHOP-5.2.3 Egyházak épületenergetikai fejlesztései megújuló energiaforrás hasznosításának lehetőségével - című projekt keretében 8 db közbeszerzési eljárásban a közbeszerzési dokumentumokat és a bontási jegyzőkönyveket a www.kozbeszerzestanacsado.hu/letoltheto-dokumentumok/ oldalon teszi közzé.
Tájékoztató a szerződés teljesítéséről- DRK I. ütem műszaki ellenőri feladatok
feb 18
2015
A szerződés tárgya: A Tiszántúli Református Egyházkerület beruházásában a debreceni református oktatási- nevelési intézményrendszer infrastrukturális fejlesztését – amely a Debreceni Református Kollégium épületegyüttes funkcióváltása, átalakítása, és felújítása című projekt I. ütem kivitelezési munkái és az ehhez kapcsolódó „Műszaki ellenőri feladatok ellátása”:
Tájékoztató a szerződés teljesítéséről- DRK I. ütem beruházási feladatok
feb 18
2015
A szerződés tárgya: Tiszántúli Református Egyházkerület a Debreceni Református Kollégium épületegyüttes funkcióváltás átalakítás és felújítás című projekt keretein belül az úgynevezett I. építési ütem kivitelezési munkáihoz kapcsolódóan „Beruházás lebonyolítói feladatok ellátása”
Tájékoztató a szerződés teljesítéséről- DRK I. ütem aktív eszközök
feb 18
2015
A szerződés tárgya: Debreceni Református Oktatási - Nevelési intézményrendszer infrastrukturális fejlesztése, I. ütem “Hálózati aktív és passzív eszközök szállítása és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése-2013”
Tájékoztató a szerződés teljesítéséről- DRK I. ütem passzív eszközök
feb 18
2015
A szerződés tárgya: Debreceni Református Oktatási - Nevelési intézményrendszer infrastrukturális fejlesztése, I. ütem “Hálózati aktív és passzív eszközök szállítása és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése-2013”
Tájékoztató a szerződés teljesítéséről- DRK I. ütem bútorok
feb 18
2015
A szerződés tárgya: Debreceni Református Oktatási - Nevelési intézményrendszer infrastrukturális fejlesztése, I. ütem; Szállítási szerződés oktatási bútorok és egyéb kiegészítő eszközök szállítása, valamint kapcsolódó szolgáltatások teljesítménye tárgyában