A Vekerinél találkoztak a nevelőszülők és a gyerekek
aug 11
2017
Immár hatodjára rendezték meg a református nevelőszülők találkozóját, melyre mintegy ötszáz résztvevő érkezett - számolt be a dehir.hu.
Szólj be a papnak a Campuson! - hanganyaggal
aug 6
2017
Idén a Campus Fesztiválon is megjelent a Szólj be a papnak! kezdeményezés, egész napos programokkal és pódiumbeszélgetésekkel várták az érdeklődőket.
Záróhangversenyt tartott a debreceni Kántorképző Tanfolyam
júl 31
2017
A Tiszántúli Református Egyházkerület július 13. és 29. között tartotta nyári kántorképző és kántor-előképző tanfolyamát. 
A Debreceni Református Hittudományi Egyetem jubileumi diplomát ajánl fel
júl 13
2017
A Debreceni Református Hittudományi Egyetem jubileumi diplomát ajánl fel a Tisza István Egyetemen, illetve a Debreceni Református Theológiai Akadémián 50, 60, 65, 70 éve végzetteknek (első lelkészképesítő vizsga).
Szólj be a papnak!
júl 11
2017
2017 februárjában kezdődött el ez a programsorozat, három debreceni keresztény gyülekezet összefogásával. A kezdeményezés az idei Campus Fesztiválon is bemutatkozik, Papp Beatrix beszélgetett a szervezőkkel az Európa Rádióban. 
Kálmáncsehi Sánta Mártonra emlékeztek
júl 10
2017
Tudományos emlékkonferenciával adóztak Kálmáncsehi Sánta Márton reformátor emlékének június 10-én a debreceni Kistemplomban. Az előadások a történelmi háttér bemutatásától indultak, ismertették az egykori püspök működését, és a mának szóló üzeneteket is megfogalmaztak.
Háromszoros Grammy-díjas kórus a Nagytemplomban
júl 6
2017
Először lép fel Debrecenben az amerikai Pacific Boychoir Academy világhírű fiúkórusa, akik ingyenes hangversenyt adnak július 18-án a Református Nagytemplomban. Korábban turnéztak már Ausztráliában, Dél-Amerikában, Kínában és Oroszországban is, versenyeztek az America’s Got Talent című tehetségkutató tévéműsorban, valamint Nelson Mandela temetésén is szolgáltak.
Kustár Zoltán lesz a DRHE új rektora
júl 5
2017
Egyetemi rektorokat nevezett ki Áder János köztársasági elnök június 30-án. A kinevezésekről szóló határozatok július 4-én jelentek meg a Magyar Közlönyben.
„Ti vagytok a világ világossága” - a Hajdúvidéki Református Egyházmegye közgyűlése
jún 30
2017
Megtartotta évi rendes közgyűlését a Hajdúvidéki Református Egyházmegye június 17-én, Balmazújvároson. Az egyházmegye 30 gyülekezetében 2016-ban 45 szolgálattevő hirdette Isten Igéjét.  
Református örökségünk
jún 30
2017
Buzogány Dezső, a Kolozsvári Protestáns Teológiai Intézet professzorának a Magyar Református Egyház ünnepi zsinatán elhangzott köszöntője. A köszöntő szerkesztett változatát közöljük.