A Szentírás vándorútja a Tiszántúlon – január 16-17.
jan 21
2017
Ondód-Macsról Ebes-Szepesre, majd Nagycsere-Halápra vándorolt a Biblia.
A reformáció útján – Protestáns iskolatörténeti kiállítás Beregszászban
jan 20
2017
2017-ben immár ötszáz esztendeje annak, hogy Luther Márton kiszögezte 95 tételét a wittenbergi vártemplom kapujára, s ezzel kezdetét vette a ma reformációként emlegetett folyamat. Az évfordulót Európa- és Kárpát-medence szerte számos rendezvénnyel ünneplik. Ebbe az eseménysorozatba kapcsolódik a Protestáns iskolatörténeti mozaik elnevezésű vándorkiállítás is, melynek idei első állomása január 13-án volt Beregszászban.
Fekete Károly püspök ökumenikus szolgálata a szegedi Dómban
jan 18
2017
A Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke 2017. január 16-án hétfőn este a szegedi Dómban hirdette Isten Igéjét az ökumenikus imahét alkalmából.
Megkezdődött az ökumenikus imahét Debrecenben
jan 17
2017
A debreceni Görögkatolikus Főszékesegyházban megtartották az ökumenikus imahét nyitóistentiszteletét, melyen Feketek Károly tiszántúli református püspök szolgált igehirdetéssel.
A Szentírás vándorútja a Debrecen-Nagyerdei Református Egyházközségben
jan 17
2017
Január 14-én a Vándorbiblia a Debrecen-Nagyerdei Református Egyházközségben járt. A Szentírást a Debrecen-Füredi úti Missziói Református Egyházközség küldöttsége vitte.
X. Református Jótékonysági Bál - A támogatott intézmény bemutatkozása
jan 17
2017
A X. Református Jótékonysági Bál támogatott intézménye a micskei Sámuel Szociális Bentlakás, amely a Királyhágómelléki Református Egyházkerület egyik intézményeként működik már 13 éve. Az intézmény jogilag az Érmelléki Református Diakóniai Alapitványhoz (ÉRDA) tartozik.
A Szentírás vándorútja a Debrecen-Füredi úti Missziói Református Egyházközségben
jan 16
2017
Január 13-án a Vándorbiblia a Debrecen-Füredi úti Missziói Református Egyházközségben járt. A Szentírást a Debrecen-Mester utcai Református Egyházközség küldöttsége vitte.
Ahol Isten öltözteti a fenyőket - Egyházmegyei kirándulás
jan 13
2017
A Szatmári egyházmegye küldöttsége Szalay Kont esperes úr vezetésével tett látogatást Székelyföld szívében a Kézdi-Orbai egyházmegyében január 6. és 9. között. 
X. Református Jótékonysági Bál - Köszöntő
jan 13
2017
Szeretettel várjuk a X. Református Jótékonysági Bálra, melyet a Tiszántúli Református Egyházkerület rendez.
A Szentírás vándorútja a Tiszántúlon - Debrecen-Széchenyi kerti Református Egyházközség
jan 12
2017
A Szentírás 2017. január 10-én 17 órakor érkezett a Debrecen-Tégláskerti Református Egyházközségből a Debrecen-Széchenyi kerti Református Egyházközségbe.