Hetvenöt éve halt meg Árokháty Béla (1890-1942)
márc 20
2017
Gyürében ünnepi istentiszteleten emlékeztek 2017. március 19-én Árokháty Béla egyházzenészre, aki a falu szülötte volt. A templomban emléktáblát avattak a zeneszerző, karnagy és orgonaművész tiszteletére. Ezen az alkalmon hangzott el az alábbi emlékbeszéd. 
Kápolnaszentelés Tiszaszentimrén
márc 20
2017
Annyi mindenért lehetünk hálásak az Úrnak. Az elmúlt években olyan sok féle módon, olyan sok mindenben mutatta meg rajtunk kegyelmét. S most újra. 
Beregdaróci lelkésztalálkozó egy „hatodéves” szemével
márc 20
2017
Időről időre a Hajdúvidéki Egyházmegye lelkészei összegyűlnek úgynevezett lelkésztestületi alkalmakra. De a Hirdesd az Igét program keretein belül megrendezett beregdaróci lelkésztalálkozó teljesen más volt. Nem csupán abban, hogy két-három óránál tovább lehettünk együtt, hanem hangulatában, jellegében is. Talán leginkább három szóval tudnám leírni ezt a két napot: megismerés-elmélyülés-feltöltődés.
Bibliaismereti verseny 2017 / "A Biblia és a reformáció" tablókiállítás
márc 20
2017
A Magyar Bibliatársulat meghirdette idei első online bibliaismereti versenyét középiskolások, főiskolások és egyetemisták részére. A mostani játék során – a reformáció emlékéve alkalmából – reformátorok írásai alapján kell majd bibliai részeket megtalálniuk a résztvevőknek. 
Legyél Te is a Szeretethíd nagykövete! - hanganyaggal
márc 20
2017
Elindult a jelentkezés a Szeretethídra, most pedig azok segítségét kérjük, akik már voltak önkéntesek.
Isten hatalmának érvényesülése az életünkben
márc 14
2017
A Hirdesd az Igét! Reformátori alapok programsorozat részeként lelkésztalálkozót szervezett a Debreceni Református Egyházmegye és a Tiszántúli Református Egyházkerület 2017. február 20-21-én  Beregdarócon. A találkozón negyven lelkipásztor vett részt, a másfél nap beszélgetéssel telt, és istentiszteleti közösséggel zárult.
Álláslehetőség a Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskolában
márc 14
2017
A Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola pályázatot hirdet matematika-kémia vagy matematika-informatika szakos, továbbá angol szakos tanári munkakör betöltésére. Elsősorban református vagy evangélikus vallású egyháztagok jelentkezését várjuk.
A Szentírás vándorútja a Győrteleki Református Egyházközségben
márc 13
2017
Nagy örömmel és hálaadással vártuk Győrtelekre a Vándorbibliát, melyet Nt. Guti Sándor és a szatmárököritói, fülpösi és rápolti küldöttség adott át gyülekezetünknek.
Több, mint egy szám! - 2017
márc 10
2017
Május 22-ig rendelkezhetünk arról, hogy adónk egy-egy százalékával a református egyház társadalmi szolgálatát támogassuk. 
Reformáció 500 Újfehértón
márc 10
2017
2017. február 26-án és március 5-én mutatták be az újfehértói református gyülekezet tagjai Tóth-Máthé Miklós az Én, Károli Gáspár című monodrámájának pódiumjátékká alakított változatát.