A Szentírás vándorútja a Tyukodi Református Egyházközségben
feb 28
2017
Tyukodra a „Vándorbiblia” 2017. február 25-én érkezett.
A Kálvin Könyvkiadó 25 esztendős
feb 28
2017
A Kálvin Könyvkiadó programot hirdet református gyülekezetek és intézmények számára iratmissziós és iratterjesztési célok, valamint könyvtári állományfejlesztés támogatására.
A Szentírás vándorútja a Fábiánházi Református Egyházközségben
feb 27
2017
Gyülekezetünkbe 2017. február 14-én érkezett a Vándorbiblia. A kijelölt részek felolvasása a résztvevő gyülekezet előtt megtörtént. Az alkalom közös imádsággal, elmélkedéssel és énekléssel ért véget. A Vándorbibliát a Tiborszállási Református Egyházközség 3 fős küldöttsége juttatta el Fábiánházára.
„Az őrállók Őrállója” – Ünnepi közgyűlés és hálaadó nyilatkozat
feb 27
2017
Az egyházkerület megalapításának 450. évfordulója alkalmából ünnepi közgyűlést tartott a Tiszántúli Református Egyházkerület február 25-én 11 órától a Debreceni Református Kollégium Oratóriumában. Az igét dr. Fekete Károly, az egyházkerület püspöke hirdette.
„Értékmegosztás és egymástól tanulás” – X. Református Jótékonysági Bál
feb 27
2017
A X. Református Jótékonysági Bált február 24-én rendezte meg a Tiszántúli Református Egyházkerület. A jótékonysági bálon befolyt összegből minden évben egy határon túli intézmény részesül, erősítve ezzel a Kárpát-medencei református magyarság összetartozását. Évről-évre mindig más részegyházból választják ki a támogatandó intézményt, az ottani egyházkerület, egyházmegye javaslatára. Az idei támogatott a micskei Sámuel Szociális Bentlakás volt. Eddig 3 millió forint gyűlt össze számukra, de az adományok még most is érkeznek és továbbra is várjuk a felajánlásokat.  
A Szentírás vándorútja a Nyírcsaholyi Református Egyházközségben
feb 24
2017
Mátészalka közvetlen szomszédságában, Nyírcsaholyban él a Szatmári Egyházmegye második legkisebb gyülekezete. Korábban Fábiánházához tartozott, 1931. június 1-jén csatolták a mátészalkai gyülekezethez. 
A Szentírás vándorútja a Kocsordi Református Egyházközségben
feb 24
2017
A Kocsordi Gyülekezet köszönti a Kerület közösségét! A „Vándorbiblia” 2017. február 22-én a 6 órai istentiszteletre érkezett, a népes gyülekezet (kb. 150 fő) nagy várakozással fogadta. 
A Szentírás vándorútja a Nyírmeggyesi Református Egyházközségben
feb 23
2017
Nyírmeggyesre a nyírcsászári gyülekezet küldöttsége hozta át a Vándorbibliát Tárnok Tamás lelkipásztor vezetésével február 19-én, aki áldó Igét mondott. A gondnok úr adta át a helyi gyülekezet gondnokának, Talabos Endrének a várva várt Bibliát. 
A Szentírás vándorútja a Mátészalka Kossuth téri Református Egyházközségben
feb 23
2017
Vándorútja során 2017. február 21-én érkezett meg a Mátészalka Kossuth téri gyülekezetbe a Tiszántúli Református Egyházkerület díszkötéses Bibliája. 
Mályiban tanácskoztak a református egyházvezetők
feb 22
2017
Mályiban ülésezett a Generális Konvent Elnöksége, a Kárpát-medencei református egyházak hivatalban lévő püspökeit és főgondnokait tömörítő testület. A kétnapos tanácskozáson többek között az idei programok előkészületeiről és a részegyházak életét érintő aktuális kérdésekről egyeztettek.