Bibliaismereti verseny 2017 / "A Biblia és a reformáció" tablókiállítás
márc 20
2017
A Magyar Bibliatársulat meghirdette idei első online bibliaismereti versenyét középiskolások, főiskolások és egyetemisták részére. A mostani játék során – a reformáció emlékéve alkalmából – reformátorok írásai alapján kell majd bibliai részeket megtalálniuk a résztvevőknek. 
Legyél Te is a Szeretethíd nagykövete! - hanganyaggal
márc 20
2017
Elindult a jelentkezés a Szeretethídra, most pedig azok segítségét kérjük, akik már voltak önkéntesek.
Isten hatalmának érvényesülése az életünkben
márc 14
2017
A Hirdesd az Igét! Reformátori alapok programsorozat részeként lelkésztalálkozót szervezett a Debreceni Református Egyházmegye és a Tiszántúli Református Egyházkerület 2017. február 20-21-én  Beregdarócon. A találkozón negyven lelkipásztor vett részt, a másfél nap beszélgetéssel telt, és istentiszteleti közösséggel zárult.
Álláslehetőség a Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskolában
márc 14
2017
A Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola pályázatot hirdet matematika-kémia vagy matematika-informatika szakos, továbbá angol szakos tanári munkakör betöltésére. Elsősorban református vagy evangélikus vallású egyháztagok jelentkezését várjuk.
A Szentírás vándorútja a Győrteleki Református Egyházközségben
márc 13
2017
Nagy örömmel és hálaadással vártuk Győrtelekre a Vándorbibliát, melyet Nt. Guti Sándor és a szatmárököritói, fülpösi és rápolti küldöttség adott át gyülekezetünknek.
Több, mint egy szám! - 2017
márc 10
2017
Május 22-ig rendelkezhetünk arról, hogy adónk egy-egy százalékával a református egyház társadalmi szolgálatát támogassuk. 
Reformáció 500 Újfehértón
márc 10
2017
2017. február 26-án és március 5-én mutatták be az újfehértói református gyülekezet tagjai Tóth-Máthé Miklós az Én, Károli Gáspár című monodrámájának pódiumjátékká alakított változatát.
Munkaszüneti nappá nyilvánították nagypénteket
márc 10
2017
Gesztusértékű döntés   A Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának Elnöksége sajtóközleményben reagált a nagypéntek munkaszüneti nappá nyilvánítására.
Világhírű kórus lép fel a Nagytemplomban
márc 09
2017
A több mint 800 éves múltra visszatekintető lipcsei Tamás-templom kórusa ad ünnepi hangversenyt a Debreceni Református Nagytemplomban 2017. március 16-án a reformáció 500. évfordulója alkalmából. A fiúkórus történetéhez szorosan kötődik Johann Sebastian Bach neve, aki a 18. században kántorként és karnagyként szolgált a Tamás-templomban.
A Szentírás vándorútja Csengerben és Szamosangyaloson
márc 08
2017
Csengerbe február 27-én a reggeli órákban érkezett az a Vándorbiblia, amely egy év alatt bejárja a Tiszántúli Egyházkerületet. A délelőtti órákban a csengeri műemlék templomban az úrasztalán tekinthették meg a helyi Makovecz Imre Általános Iskola hittanos gyermekei. E látogatásuk során került felolvasásra az újszövetségi Igeszakasz, és a gyermekek megismerhették a Biblia útját és a kezdeményezők szándékát ezzel kapcsolatosan.