Már lehet jelentkezni a szárszói konferenciára!
jún 19
2017
Ismét közös gondolkodásra invitál a Reformátusok Szárszói Konferenciája: a hatalmas hagyományokkal bíró tábor 2017. augusztus 24-től 27-ig várja szeretettel a keresztyén szellemiségű érdeklődőket.
Mini Wittenberg Debrecenben
jún 19
2017
Interaktív programsorozattal emlékezett a reformáció ötszáz évvel ezelőtti kezdetére a Debrecen-Kerekestelepi és a Debrecen-Bánki  Református Egyházközség június 6-11. között.
Megújulás Kisvárdán
jún 19
2017
A Kisvárdai Református Egyházközség által fenntartott Kisvárdai Református Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégiumi intézmények felújítása, átalakítása és bővítése valósul meg a nyertes pályázatnak köszönhetően.
Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola tanévértékelője - hanganyaggal
jún 15
2017
Itt az év vége, az általános iskolákban búcsúztatják a nyolcadik osztályosokat, hamarosan minden kisdiák kezébe veheti a bizonyítványát. Ennek kapcsán kértük évértékelőre az Európa Rádióban  a debreceni Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola igazgatóját, Ember Sándort, aki elégedett tanulóival és a számukra  biztosított infrastrukturális feltételekkel, sőt további fejlesztéseket végeznek a nyáron az intézményben. Tóth Emese interjúi.
Kölcsey utca 9.
jún 15
2017
Generációk közti találkozót tartottak június 10-én Kisújszálláson a Hirdesd az Igét! programsorozat részeként, ahol száz gyülekezeti tag érkezett Nagykunság különböző gyülekezeteiből.
A DRHE és a TTRE Nagykönyvtára a 88. Debreceni Ünnepi Könyvhéten - képekben
jún 15
2017
A 88. Debreceni Ünnepi Könyvhéten jelen volt a Debreceni Református Hittudományi Egyetem és a Tiszántúli Református Egyházkerület Nagykönyvtára.
A Szentírás vándorútja a Szabolcsveresmarti Református Egyházközségben
jún 14
2017
Június 13-án megérkezett gyülekezetünkbe a január 1-én útjára indított Szentírás. 
TÁJÉKOZTATÓ - iskolagyümölcs-szállítási ajánlathoz
jún 14
2017
Az iskolagyümölcs-program végrehajtásáról szóló 29/2017. (VI.7.) FM rendelet (R.) alapján a Tiszántúli Református Egyházkerület mint fenntartó (4026 Debrecen, Kálvin tér 16). az alábbi intézmények tekintetében vár ajánlatokat:
Nagykunsági lelkésztalálkozó
jún 14
2017
Berekfürdőn lelkésztalálkozón vehetett részt egyházmegyénk szolgáló kara, mely kezdeményezést a Hirdesd az Igét! program keretein belül örömmel fogadtunk. 
Reformáció 500 - Gyerek és Ifjúsági Konferencia Létavértesen
jún 13
2017
A Vértesi Református Egyházközség a Reformáció 500. évfordulója alkalmából 2017. június 2-tól a bihari jurtatábor területén egy háromnapos gyerek és ifjúsági konferenciával ünnepelte a jubileumi eseményt az ifjúság körében.