Hirdesd az igét!
Fiatal családok egyházképe
Fiatal családok egyházképe címmel családi napot tartottak 2016. április 24-én a Balmazújvárosi Református Egyházközségben a Hirdesd az Igét! programsorozat Hajdúvidéki állomásaként.
„Hirdesd az Igét a Hajdúvidéken!” - Lelkészi csendesnapok
Lelkészi csendesnapok - avagy a  két Negros istentisztelettől az életre szóló elköteleződésig A Hajdúvidéki Református Egyházmegye 27 lelkipásztora április 6-7-én egy lélekfrissítő utat járt be. A „Hirdesd az Igét a Hajdúvidéken!” programsorozat nyitó alkalmaként ugyanis Beregdarócon voltunk, ahol egyházképünkről gondolkodtunk együtt.
Nagyheti lelkésztestületi ülés
Március 22-én a Debrecen-Füredi úti református templom adott otthont a Hirdesd az Igét! program keretein belül megrendezett nagyheti lelkésztestületi ülésnek, amelyen több mint ötvenen vettek részt. A közös gondolkodás és istentisztelet áhítatos hangulatban telt, a lelkipásztor testvérek együtt készültek a húsvétra.
Milyen a hiteles presbiter?
 „A hiteles presbiter” címmel presbiteri találkozót tartottak a Hirdesd az Igét! programsorozat debreceni állomásaként 2016. március 6-án  15 órától a Debrecen Mester Utcai Református Egyházközségben.
A hitoktatás gyümölcsei a gyülekezet életében
Hitoktatás és gyülekezet lelkipásztori szemmel  2016. március 5-én szombaton délután a Debreceni Egyházmegyében a „Hirdesd az Igét!” program keretében hitoktatók és lelkipásztorok találkoztunk, hogy a hitoktatás és a gyülekezeti élet kapcsolódási pontjait megtaláljuk, beszélgessünk erről a szolgálatról, mely az elmúlt évek során előtérbe került a kötelezően választható hit- és erkölcstan oktatás miatt. 
Kapu az egészséghez
Február 16-án a  Nyíregyháza – Városi Református Egyházközségben lelkésztestületi ülés keretében lelkipásztorok vallottak arról, mit jelentett a betegség az életükben. A beszélgetést Gál Judit kórházlelkész Gyógyító egyház-e a református egyház? című előadása nyitotta meg. A napot a Hirdesd a gyógyító Igét! című rendezvénysorozat egyik állomásaként szerveztük meg.
Református gyógyítók találkozója
Református gyógyítók találkozója címmel református orvosok és lelkészek találkozóját tartották a Nyíregyháza – Városi Református Egyházközség Kazettás termében február 14-én 15 órai kezdettel. A találkozón 65 orvos, 35 lelkipásztor és 15 vendég vett részt. A találkozó a Hirdesd a gyógyító Igét! program sorozat keretén  belül került megrendezésre a Nyírségi Református Egyházmegye és a Tiszántúli Református Egyházkerület szervezésében.
Még nem volt elég
„Diakóniai szolgálat napja” címmel a csongrádi egyházmegyében 2016. január 30-án a Szentes Nagytemplomi Református Egyházközség és a Kiss Bálint Református Általános Iskola adott otthont az egész napos találkozónak, ahol több mint száz résztvevővel zajlott A Hirdesd az Igét a szeretet nyelvén című programsorozat.
Isten szolgálatában
Presbiteri találkozót tartottak 2016. január 16., 10–15 óra között, Hódmezővásárhely– Susáni Református Egyházközségben. A rendezvényen 90 Csongrádi presbiter vett részt, Dr. Fekete Károly püspök úr tartott áhítatot és előadást „Isten szolgálatában” címmel.
Hirdesd az Igét a szeretet nyelvén! Csongrádi lelkészek találkozója
„Az Úr előtt való öröm erőt ad nektek!” (Neh 8,10b). 2016. január 11–12., Szeged – Honvéd Téri Református Egyházközség
3. oldal / 6