Gyermekhét Újfehértón
aug 21
2017
Immár kilencedik alkalommal rendezték meg 2017. július 17-23. között a Vakációs Gyermek-Bibliahetet az újfehértói református gyülekezetben.
Vakációs Bibliatábor a Tégláskerti Református Gyülekezetben
aug 18
2017
2017. július 10-14-ig Vakációs Bibliatábort tartottunk a Tégláskerti Református Gyülekezetben. Istennek legyen hála, 86 gyermek jelentkezett erre a hétre. A foglalkozásokat 3 korcsoportban tartottuk.
Konfirmáció a Körösnagyharsányi Református Egyházközségben
aug 15
2017
A Körösnagyharsányi Református Egyházközségben több év után most először volt konfirmáció. 
A Szentírás vándorútja a Nyíregyháza-Sóstói Református Egyházközségben
aug 9
2017
A Nyíregyháza-Sóstói Református Egyházközségbe 2017. július 30- án érkezett meg a Vándorbiblia. A Nyíregyháza-Városi Református Egyházközség esperes-lelkipásztorának vezetésével, mintegy harminc fős gyülekezeti küldöttség érkezett a délutáni istentiszteletünkre.
Legyél te is reformátor! - Vakációs bibliahét Hajdúsámsonban
aug 9
2017
Tizenegyedik alkalommal rendezett nyári bibliatábort a gyerekeknek a Hajdúsámsoni Református Egyházközség, augusztus 1-4. között. A négy napos rendezvényen mintegy száz gyermek vett részt, és mintegy negyven fős önkéntes csapat segítette a szervezők munkáját.  
Reformátusként az El Caminón
aug 9
2017
Mintegy 800 kilométert gyalogolt szűk egy hónap alatt az El Caminón Molnár Katalin, a Hajdúböszörmény Kálvin téri Református Egyházközség fiatal tagja. A zarándoklaton megismerhette saját határait, béketűrését, alkalmazkodási készségét és kitartását. De talán ami a legfontosabb, hogy nap mint nap megtapasztalta a Teremtő gondviselő jelenlétét.   
Hirdesd az Igét Clevelandben
aug 8
2017
Ft. dr. Krasznai Csabát, a Kálvin Zsinat püspökét, a clevelandi Első Magyar Református Templom lelkészét a gyülekezet megalakulásáról, alkalmairól, a kulturális különbségekről, a fiatalabb generációk megszólíthatóságáról és a hagyományőrzésről kérdeztük.
A fehérgyarmati Pilder Mária Nőszövetség a magyar Szentírás nyomában
aug 6
2017
2017. július 21-én a fehérgyarmati Pilder Mária Református Nőszövetség a Reformáció 500. évfordulója alkalmából kirándulásra indult a magyar Szentírás fordításának nyomába. 
Az én Csillagpont-hangulatom
aug 2
2017
Mintegy 5000 résztvevő, több, mint 200 program, több száz önkéntes. Így is jellemezhető az idei Csillagpont. De így is: imaközösségek, lelki találkozások, a Teremtő megtapasztalása, Istennel elcsendesülő máskor pedig épp önfeledten szórakozó fiatalok. És én most inkább erről az oldalról közelítem meg. Csillagpont, ahogy én láttam.
A Szentírás vándorútja a Nyíregyháza-Kertváros Református Egyházközségben
júl 31
2017
A Reformáció 500. és a Tiszántúli Református Egyházkerület fennállásának 450. évfordulója alkalmából vándorútra indított Szentírás 2017. július 29-én megérkezett Nyíregyházára, a Kertvárosi gyülekezetbe is.